Vi udfører alt inden for badeværelser. Vi har stor erfaring med flisearbejde. Vi hjælper dig med valg af fliser samt koordinering af diverse håndværkere. Det eneste du skal er at læne dig tilbage og vente på resultatet.

badeværelse

Flisearbejde på badeværelset

Vi har stor ekspertise inden for badeværelser. Derfor kan vi udføre dig et nyt badeværelse, som lever op til alle krav. Vi tilbyder også totalentrepriser, så du kun skal skal have kontakt med en håndværker.

Vi har stor erfaring, hvad angår badeværelser. Vi udfører mest i Århus område men tager gerne imod opgaver længere væk. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, således både design og indretning af et nyt badeværelse kommer til at matche dit hjem, din stil og din dagligdag.

Vores medarbejdere er dygtige murere, som har stor erfaring inden for faget. Vi lægger vægt på kvalitet og godt håndværk fra start til slut, uanset om det gælder et nyt badeværelse eller en renovering af et eksisterende. Desuden er vi kreative og har altid masser af ideer til dit nye projekt.

Møde

Vi tager en dialog omkring økomnomiske rammer og ideer

Tilbud

Vi kommer med et tilbud ud fra mødet. Dette vil være udføreligt.

Udførelse

Vi starter arbejde og afslutter efter de fastlagte datoer.

Gennemgang

Vi gennemgår arbejdet sammen

Hvorfor vælge os?

  • Uddannet arbejdskraft
  • Vi overholder vores aftaler

Hvad siger kunderne?

Ring på +45 40 86 85 12 eller mts@bygkvalitet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os