Nybyggeri eller huskøb? Der er ingen tvivl om, at beslutningen om at blive boligejer er en af de største – hvis ikke den største – man træffer igennem ens liv. Murermester Skoglund gør en dyd ud af, at I får netop jeres drømmehus.

Glæden ved nybyg

Der er utallige beslutninger, der skal træffes under et nybyggeri, og vi står klar til at vejlede og rådgive jer hele vejen. Har I særlige ønsker, I gerne vil have opfyldt i forbindelse med jeres husbyggeri? Dem klarer vi, så I får netop jeres drømmehjem. Kvalitet og grundighed er to nøgleord, der kendetegner Murermester Skoglund og som ligeledes vil kendetegne dit nybyggeri!

Hos Murermester Skoglund lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog med kunden, og vi rådgiver om alt fra rumstørrelse til valg af materialer og sanitet. Vi sørger ligeledes for at være totalentreprenør på projektet, så I har én kontaktperson til alle jeres spørgsmål. Med Murermester Skoglund får I jeres drømmehus, bygget efter traditionelle håndværksmæssige teknikker i materialer af højeste kvalitet.

Møde

Vi tager en dialog omkring økomnomiske rammer og ideer

Tilbud

Vi kommer med et tilbud ud fra mødet. Dette vil være udføreligt.

Udførelse

Vi starter arbejde og afslutter efter de fastlagte datoer.

Gennemgang

Vi gennemgår arbejdet sammen

Hvorfor vælge os?

  • Uddannet arbejdskraft
  • Overholder leveringen
  • Stærke samarbejdspartnere

Hvad siger kunderne?

Ring på +45 40 86 85 12 eller mts@bygkvalitet.dk

Vi glæder ostil at høre fra dig.

Kontakt os