Har vind og vejr, sætningsskader, gjort, at din facade ikke fremstår så smuk, som den burde? Vi klarer alt fra mindre vedligehold til større udskiftninger af murværk og bygningsdele.

Renovering

Din facade er det første, som folk ser, når de ankommer til din ejendom, uagtet det er en bolig, en virksomhed eller en institution. Derfor er det vigtigt, at den er pæn og virker velholdt. Dertil kommer, at en manglende facaderenovering kan skade murværket og ligefrem hele huset, hvis eventuelle skader når at brede sig.

Vi tilbyder facaderenoveringer for både private og virksomheder, men også for institutioner og foreninger, og ved en større facaderenovering kan vi komme i hele landet. Og vi sikrer altid, når vi udfører facaderenovering, at det vil holde i mange år frem i tiden. Vi lægger i det hele taget altid vægt på at udføre et solidt murerhåndværk, således murværket styrkes, og modstandsevnen forøges. Dertil kommer, at vi har stor forståelse for bygningers grundlæggende arkitektur, således vi ikke ødelægger den oprindelige ide, såfremt du ikke ønske det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Møde

Vi tager en dialog omkring økomnomiske rammer og ideer

Tilbud

Vi kommer med et tilbud ud fra mødet. Dette vil være udføreligt.

Udførelse

Vi starter arbejde og afslutter efter de fastlagte datoer.

Gennemgang

Vi gennemgår arbejdet sammen

Vi udfører bl.a.:

  • Omfugning
  • Vandskuring indvendig og udvendig
  • Facade isolering med puds
  • Indfarvet puds/vandskuring
  • Reparation af murværk/sokkel
  • Reparation af tegl tag

Hvad siger kunderne?

Ring på +45 40 86 85 12 eller mts@bygkvalitet.dk

Vi glæder ostil at høre fra dig.

Kontakt os